Mobileri Klajdi eshte nje nga mobilerite me te medha ne Shqiperi. U themelua ne vitin 1996 me fillime modeste, por me ambicie te medha. Shume shpejt Kompania jone u konsolidua dhe filloi ti pergjigjet kerkesave te tregut, duke i vene vetes moton “zero tolerance me mungesen e cilesise“. Kjo beri qe ne te fitojme me dinjitet renditjen ne vendet e para te prodhimit te mobiljeve ne vend. Me rritjen e prodhimit te mobiljeve lindi nevoja edhe per zgjerimin e hapesirave te reja dhe futjen e teknologise bashkekohore te prodhimit.

Sot ne kemi nje ekspozite te prodhimeve tona me nje siperfaqe prej 2200 m2. Ne Kompanine tone jane te gjitha pajisjet dhe makinerite e perpunimit te drurit qe nga:

  • furrat e stazhionimit te drurit
  • repartet moderne te zdrukthtarise
  • reparti i tapicerise
  • repartet e lyerjes